Hurtige snacksOpskrifter

Poke Bowl med Sprød Kylling

Har du travlt, men vil stadig servere noget sundt? Denne enkle og nærende poke bowl med sprød (vegansk) kylling er klar på ingen tid.

Ingredienser

  • 140 g kogte og afkølede sushi-ris
  • 65 g edamamebønner
  • ½ agurk
  • 1 avocado
  • 50 g strimlet gulerod
  • 1 mango
  • 2 kyllingeschnitzler (veganske hvis ønsket)
  • 2 spiseskefulde sojasauce
  • 2 spiseskefulde sriracha-mayonnaise
  • 1 spiseskefuld ristede løg
  • 1 teskefuld sesamfrø
  • 1 forårsløg

Fremgangsmåde

  1. Skær agurken og mangoen i små stykker.
  2. Fordel de afkølede sushi-ris i to skåle.
  3. Anret agurk, avocado, edamamebønner, strimlet gulerod og mango oven på risene. Dryp sojasauce over ris og grøntsager.
  4. Steg kyllingeschnitzlerne sprøde og gyldne efter pakkens anvisning, og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  5. Placer de sprøde schnitzler oven på ris og grøntsager i hver skål.
  6. Dryp sriracha-mayonnaise over ingredienserne i skålene.
  7. Drys med ristede løg, sesamfrø og finthakket forårsløg.
  8. Server straks og nyd denne lækre poke bowl!

Tips

  • Tilpas ingredienserne og toppings efter din smag.
  • Lav din egen sriracha-mayonnaise ved at blande mayonnaise med lidt stærk sriracha.
  • Brug vegansk mayonnaise og vegansk schnitzel for en laktosefri og vegansk version.