Poke Bowl med Sprød Kylling
Har du travlt, men vil stadig servere noget sundt? Denne enkle og nærende poke bowl med sprød (vegansk) kylling er klar på ingen tid.
Ingredienser
- 140 g kogte og afkølede sushi-ris
- 65 g edamamebønner
- ½ agurk
- 1 avocado
- 50 g strimlet gulerod
- 1 mango
- 2 kyllingeschnitzler (veganske hvis ønsket)
- 2 spiseskefulde sojasauce
- 2 spiseskefulde sriracha-mayonnaise
- 1 spiseskefuld ristede løg
- 1 teskefuld sesamfrø
- 1 forårsløg
Fremgangsmåde
- Skær agurken og mangoen i små stykker.
- Fordel de afkølede sushi-ris i to skåle.
- Anret agurk, avocado, edamamebønner, strimlet gulerod og mango oven på risene. Dryp sojasauce over ris og grøntsager.
- Steg kyllingeschnitzlerne sprøde og gyldne efter pakkens anvisning, og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
- Placer de sprøde schnitzler oven på ris og grøntsager i hver skål.
- Dryp sriracha-mayonnaise over ingredienserne i skålene.
- Drys med ristede løg, sesamfrø og finthakket forårsløg.
- Server straks og nyd denne lækre poke bowl!
Tips
- Tilpas ingredienserne og toppings efter din smag.
- Lav din egen sriracha-mayonnaise ved at blande mayonnaise med lidt stærk sriracha.
- Brug vegansk mayonnaise og vegansk schnitzel for en laktosefri og vegansk version.