Pak Choi-stamppot med Orientalsk Twist
Lav denne overraskende lækre pak choi-stamppot med en orientalsk twist. Den smager fantastisk med kastanjechampignoner, cashewnødder og stegt tempeh. Retten er klar på kun 30 minutter!
Ingredienser
- 1000 g kartofler (skrællet)
- 400 g pak choi
- 2 håndfulde cashewnødder
- 100 ml kokosmælk
- 250 g kastanjechampignoner
- 1 rød chili
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- En smule sojasauce
- 1 portion stegt tempeh
Fremgangsmåde
- Kog kartoflerne i rigeligt vand, indtil de er møre. Dette tager cirka 15 minutter.
- Mens kartoflerne koger, skær pak choi i strimler, hak cashewnødderne groft, skær kastanjechampignonerne i skiver, og finhak chilien, løget og hvidløget.
- Varm lidt olie i en pande, og steg løg, hvidløg og chili, indtil de er bløde. Tilsæt kastanjechampignonerne, og steg dem, indtil de bliver gyldne.
- Tilsæt pak choi til panden, og lad den falde sammen. Afslut med en smule sojasauce.
- Hæld vandet fra kartoflerne, når de er møre, og mos dem til en puré. Tilsæt kokosmælken for en cremet konsistens.
- Bland pak choi-blandingen med kartoffelmosen. Rør cashewnødderne i, og smag til med salt og peber.
- Server retten med den stegte tempeh på toppen og evt. ekstra cashewnødder.