Lækre ideer til aftensmadOpskrifter

Noedel Salat med Tofu

Denne kolde noedel salat er en nem vegetarisk ret med mange grøntsager og tofu marineret i ketjap.

Ingredienser

  • 250 g kinesiske nudler
  • 375 g tofu
  • 50 ml ketjap
  • 150 g gulerødder i julienne
  • 120 g usaltede peanuts
  • 2 røde løg
  • 450 g frosne grønne ærter
  • 1 rød chili
  • 4 spsk soja sauce
  • En knivspids salt
  • 1 spsk solsikkeolie

Forberedelse

  1. Skær tofu i terninger og mariner i ketjap, indtil den er stegt.
  2. Tilsæt en lille mængde vand i en gryde og bring det til kogepunktet med en knivspids salt. Kog de grønne ærter i 5-6 minutter og skyl dem med koldt vand.
  3. Bland de kogte ærter med nudlerne og gulerødderne i julienne.
  4. Skær den røde chili i ringe og bland den i en skål med soja sauce. Hæld soja saucen over nudlerne som dressing.