Noedel Salat med Tofu
Denne kolde noedel salat er en nem vegetarisk ret med mange grøntsager og tofu marineret i ketjap.
Ingredienser
- 250 g kinesiske nudler
- 375 g tofu
- 50 ml ketjap
- 150 g gulerødder i julienne
- 120 g usaltede peanuts
- 2 røde løg
- 450 g frosne grønne ærter
- 1 rød chili
- 4 spsk soja sauce
- En knivspids salt
- 1 spsk solsikkeolie
Forberedelse
- Skær tofu i terninger og mariner i ketjap, indtil den er stegt.
- Tilsæt en lille mængde vand i en gryde og bring det til kogepunktet med en knivspids salt. Kog de grønne ærter i 5-6 minutter og skyl dem med koldt vand.
- Bland de kogte ærter med nudlerne og gulerødderne i julienne.
- Skær den røde chili i ringe og bland den i en skål med soja sauce. Hæld soja saucen over nudlerne som dressing.