Mini Nutella Pizzaer med Frugt
Disse små Nutella-pizzaer med friske jordbær, banan og nødder er perfekte som en snack eller dessert. Nemme at lave og uimodståeligt lækre!
Ingredienser
Topping:
- 4 spiseskefulde Nutella chokoladepasta
- 1 banan
- 2 spiseskefulde hasselnødder (grofthakkede)
- 10 jordbær
- Flormelis til drys
Bund:
- 125 g mel
- ¼ pose instant gær
- Et nip salt
- 40 ml mælk
- 40 ml vand
- 1 lille klat smør + smeltet smør til pensling
Materialer
- Kagerulle
- Bageplade med bagepapir
- Pensel
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienserne til dejen i en skål. Ælt det godt sammen med hænderne, indtil det danner en smidig dej. Hvis dejen er for tør, tilsæt lidt mere vand, og hvis den er for våd, tilsæt lidt ekstra mel.
- Dæk skålen med plastik eller et klæde, og lad dejen hæve i 45 minutter ved stuetemperatur, helst et lunt sted.
- Forvarm ovnen til 220 grader. Når dejen er hævet, del den i 4 lige store dele. Form små kugler af dejen og rul dem ud på en meldrysset overflade til ca. 3 mm tykke pizzabunde.
- Læg pizzabundene på en bageplade med bagepapir, pensl dem med smeltet smør, og prik dem med en gaffel for at undgå luftbobler.
- Bag bundene i ovnen i 10-12 minutter, indtil de er let gyldne og sprøde. Lad dem køle af.
- Smør Nutella på de afkølede pizzabunde. Skær frugten i små stykker og fordel den sammen med de hakkede nødder over pizzaerne. Drys med lidt flormelis inden servering.
Tip
Hvis du ikke serverer pizzaerne med det samme, kan du dryppe lidt citronsaft over frugten for at forhindre misfarvning.