Lasagnesuppe
Oplev en ny drejning på den klassiske lasagne med denne lækre lasagnesuppe! Denne smagfulde suppe er fyldt med peberfrugter, champignon, aromatiske krydderier og lasagneplader, alt sammen i en rig tomatsauce.
Ingredienser
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 peberfrugter
- 250 g champignon
- 1 dåse tomatpuré
- 1 knivspids oregano
- 1 knivspids chili (valgfrit)
- 1 knivspids timian
- Frisk basilikum
- 400 ml tomatsauce (Heinz)
- 600 ml bouillon (Maggi)
- 200 g lasagneplader
- 4 spiseskefulde revet ost
- 4 spiseskefulde creme fraiche
Fremgangsmåde
- Hak løg og hvidløg fint. Opvarm lidt olie i en stor gryde og steg løg og hvidløg, indtil de bliver gennemsigtige.
- Skær peberfrugterne i tern og champignon i skiver. Tilsæt dem i gryden og steg dem, indtil de begynder at blive bløde.
- Tilsæt en knivspids oregano, timian og eventuelt chili for et stærkere smag. Tilsæt tomatpuré og rør godt rundt. Lad det simre et par minutter for at intensivere smagen.
- Hæld tomatsauce og bouillon i gryden og rør det hele godt sammen. Bring suppen i kog.
- Bryd lasagnepladerne i mindre stykker og tilsæt dem til suppen. Lad suppen simre forsigtigt, indtil lasagnepladerne er møre, ca. 10-15 minutter. Tilsæt også lidt frisk basilikum.
- Server lasagnesuppen i skåle. Pynt med lidt revet ost, en skefuld creme fraiche og frisk basilikum. Nyd denne unikke og smagfulde drejning på traditionel lasagne!