Kyllingesalat med Couscous, Feta, Agurk, Tomater og Granatæble
En frisk og lækker salat med saftig kylling, couscous, feta, agurk, cherrytomater, rødløg, granatæblekerner og frisk persille. Perfekt som en let frokost eller aftensmad!
Ingredienser
Til 2 personer
- 300 g kyllingefileter
- 100 g couscous (bulgur kan også bruges)
Marinade til kylling
- 1 spsk ekstra jomfruolivenolie
- Salt og peber
- 1/2 tsk granuleret hvidløg
- 1/2 tsk tørret oregano
- Et nip chili eller chiliflager
Salat
- 150 g cherrytomater
- 100 g agurk
- 1/4 rødløg
- 1/2 granatæble
- 4 spsk hakket persille
- 100 g fetaost
Dressing
- 4 spsk ekstra jomfruolivenolie
- 1 spsk citronsaft
- 2 tsk honning
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Rens kyllingefileterne for sener og ben. Skær dem igennem på langs, så du får to tyndere fileter. Krydr med salt, peber og ingredienserne til marinaden. Lad dem marinere, hvis du har tid.
- Kog couscous efter anvisningerne på pakken.
- Grill kyllingefileterne på en grillpande eller i en elektrisk grill. Lad dem hvile i et par minutter og skær dem derefter i mindre stykker.
- Skær grøntsagerne og fetaosten i små stykker og udtag granatæblekernerne. Bland ingredienserne til dressingen.
- Fordel couscous i to skåle, tilsæt grøntsagerne og bland godt. Læg de grillede kyllingestykker på toppen, drys med granatæblekerner, hakket persille og fetaost.
- Hæld dressingen over og server!