Kylling Cordon Bleu med Grillede Grøntsager
En lækker ovnret med sprød kylling, kartofler og grøntsager – perfekt til en travl hverdag.
Ingredienser
- 800 g små kartofler med skræl
- 4 kyllingebrystfileter
- 4 store skiver ost
- 4 skiver skinke
- Mel
- Rasp
- 1 æg
- 1 rød peberfrugt
- 1 rødløg
- 250 g cherrytomater
- Et skvæt olivenolie
- Salt og peber
- 1 knivspids paprika
- 1 teskefuld timian
- 2 fed hvidløg
Udstyr
- Stor ovnfast fad
- Cocktailpinde
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180 grader og smør et ovnfast fad med lidt olivenolie.
- Bank kyllingefileterne flade og krydr dem med salt, peber og paprika. Læg en skive skinke og ost på hver filet og rul dem sammen. Fastgør med cocktailpinde.
- Dyp kyllingerullerne først i mel, derefter i pisket æg og til sidst i rasp. Placer dem midt i fadet.
- Skyl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Snit peberfrugt, rødløg og cherrytomater og bland dem med kartoflerne.
- Tilsæt presset hvidløg, olivenolie og timian til grøntsagerne, og fordel dem rundt om kyllingen i fadet.
- Bag retten i ovnen i cirka 45 minutter. Fjern cocktailpindene før servering.
Tips
Server retten med en frisk salat eller groft brød for et komplet måltid.