Lækre ideer til aftensmadOpskrifter

Kylling Cordon Bleu med Grillede Grøntsager

En lækker ovnret med sprød kylling, kartofler og grøntsager – perfekt til en travl hverdag.

Ingredienser

  • 800 g små kartofler med skræl
  • 4 kyllingebrystfileter
  • 4 store skiver ost
  • 4 skiver skinke
  • Mel
  • Rasp
  • 1 æg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 rødløg
  • 250 g cherrytomater
  • Et skvæt olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 knivspids paprika
  • 1 teskefuld timian
  • 2 fed hvidløg

Udstyr

  • Stor ovnfast fad
  • Cocktailpinde

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180 grader og smør et ovnfast fad med lidt olivenolie.
  2. Bank kyllingefileterne flade og krydr dem med salt, peber og paprika. Læg en skive skinke og ost på hver filet og rul dem sammen. Fastgør med cocktailpinde.
  3. Dyp kyllingerullerne først i mel, derefter i pisket æg og til sidst i rasp. Placer dem midt i fadet.
  4. Skyl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Snit peberfrugt, rødløg og cherrytomater og bland dem med kartoflerne.
  5. Tilsæt presset hvidløg, olivenolie og timian til grøntsagerne, og fordel dem rundt om kyllingen i fadet.
  6. Bag retten i ovnen i cirka 45 minutter. Fjern cocktailpindene før servering.

Tips

Server retten med en frisk salat eller groft brød for et komplet måltid.