Lækre ideer til aftensmadOpskrifter

Carpaccio Wraps

En hyggelig snack eller en let frokost. Disse wraps med carpaccio, parmesan og pesto er perfekte til enhver anledning.

Ingredienser

  • 120 g tyndtskåret carpaccio
  • 3 tortilla wraps
  • 2 spiseskefulde grøn pesto
  • 3 spiseskefulde pinjekerner
  • 3 spiseskefulde revet parmesan
  • En håndfuld rucola

Udstyr

  • Trætandstikkere
  • Aluminiumsfolie

Fremgangsmåde

  1. Læg en tortilla wrap på en tallerken, og smør den med pesto.
  2. Fordel carpaccio jævnt over hele overfladen.
  3. Drys med parmesan, rucola og pinjekerner.
  4. Rul wrapen tæt sammen, og brug lidt ekstra pesto på kanten for at forsegle den.
  5. Pak wrapen stramt ind i aluminiumsfolie, og læg den i køleskabet i mindst 1 time.
  6. Skær wrapen i mindre stykker, og stik en tandstikker i hvert stykke.

Tips

  • Forbered wrapene dagen før, og skær dem først i stykker på dagen, hvor de skal serveres.
  • Rist pinjekernerne let på en tør pande for ekstra smag og sprødhed. Lad dem køle af, inden de bruges i retten.
  • Prøv at lave din egen pesto for en endnu friskere smagsoplevelse.