Carpaccio Wraps
En hyggelig snack eller en let frokost. Disse wraps med carpaccio, parmesan og pesto er perfekte til enhver anledning.
Ingredienser
- 120 g tyndtskåret carpaccio
- 3 tortilla wraps
- 2 spiseskefulde grøn pesto
- 3 spiseskefulde pinjekerner
- 3 spiseskefulde revet parmesan
- En håndfuld rucola
Udstyr
- Trætandstikkere
- Aluminiumsfolie
Fremgangsmåde
- Læg en tortilla wrap på en tallerken, og smør den med pesto.
- Fordel carpaccio jævnt over hele overfladen.
- Drys med parmesan, rucola og pinjekerner.
- Rul wrapen tæt sammen, og brug lidt ekstra pesto på kanten for at forsegle den.
- Pak wrapen stramt ind i aluminiumsfolie, og læg den i køleskabet i mindst 1 time.
- Skær wrapen i mindre stykker, og stik en tandstikker i hvert stykke.
Tips
- Forbered wrapene dagen før, og skær dem først i stykker på dagen, hvor de skal serveres.
- Rist pinjekernerne let på en tør pande for ekstra smag og sprødhed. Lad dem køle af, inden de bruges i retten.
- Prøv at lave din egen pesto for en endnu friskere smagsoplevelse.