Cajun-rejer med ris
Beskrivelse: En hurtig og smagfuld ret, der er klar på blot 20 minutter! Med saftige tigerrejer krydret med Cajun-blanding, serveret med en blanding af dampet og vild ris, er denne ret perfekt til frokost eller aftensmad. Cajun-krydderiet tilføjer en fantastisk smag med strejf af paprika og hvidløg, hvilket gør retten til et hit.
Ingredienser:
- 4 spiseskefulde smør
- 300 g tigerrejer
- 2 fed hvidløg
- Santa Maria Cajun-krydderiblanding
- Salt
- 250 ml dampet og vild risblanding
- 500 ml kyllingebouillon
- Persille
- Santa Maria Tellicherry sort peber
Fremgangsmåde:
- Smelt 2 spiseskefulde smør i en pande. Riv et fed hvidløg og steg det i et minut. Tilsæt rejerne og steg dem i et par minutter. Tilsæt 1 teskefuld Cajun-krydderi, salt og peber. Steg under omrøring i yderligere et minut. Tag de stegte rejer af panden og læg dem til side.
- Smelt de resterende 2 spiseskefulde smør i panden. Tilsæt det andet revne hvidløgsfed, 1/2 teskefuld Cajun-krydderi og ris. Steg under omrøring i et par minutter. Hæld bouillonen i, skru ned for varmen, dæk panden med et låg og lad retten simre i 15 minutter.
- Ved servering drysses med hakket frisk persille.
- Tilsæt rejerne til risene, dæk panden med et låg, og varm det hele igennem i et par minutter.