Butterdejskopper med avocado og dildcreme
Er du på udkig efter en lækker og simpel snack til en fest eller sammenkomst? Prøv disse sprøde butterdejskopper fyldt med avocado-dildcreme og soltørrede tomater. De vil helt sikkert imponere dine gæster!
Ingredienser
- 270 g frisk butterdej
- Kokosolie
- 2 avocadoer
- 2 spsk citronsaft
- 2 spsk kokosyoghurt
- Peber og salt
- 10 g frisk dild
- 40 g soltørrede tomater
- Pekannødder
Fremgangsmåde
- Tag butterdejen ud af køleskabet og lad den nå stuetemperatur.
- Skær butterdejen i 8 firkanter, når den er optøet.
- Forvarm ovnen til 180°C, og smør en muffinform med lidt kokosolie.
- Placer butterdejsfirkanterne i muffinformene og tryk dem forsigtigt på plads for at lave små kopper.
- Bag kopperne i ovnen i 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
- Lav imens fyldet. Skrab kødet ud af avocadoerne og læg det i en foodprocessor.
- Tilsæt citronsaft, kokosyoghurt, peber og salt. Blend det til en cremet og glat konsistens.
- Hak den friske dild fint og rør den i blandingen.
- Smag fyldet til med ekstra salt, peber eller citronsaft, hvis nødvendigt.
- Tag de bagte butterdejskopper forsigtigt ud af formen og placer dem på et fad.
- Fyld kopperne med avocadofyldet.
- Hak de soltørrede tomater fint og fordel dem ovenpå fyldet.
- Drys til sidst med pekannødder.
Servering
Server butterdejskopperne med avocado med det samme. De er perfekte som en let snack eller forret.