Hurtige snacksOpskrifter

Butterdejskopper med avocado og dildcreme

Er du på udkig efter en lækker og simpel snack til en fest eller sammenkomst? Prøv disse sprøde butterdejskopper fyldt med avocado-dildcreme og soltørrede tomater. De vil helt sikkert imponere dine gæster!

Ingredienser

  • 270 g frisk butterdej
  • Kokosolie
  • 2 avocadoer
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk kokosyoghurt
  • Peber og salt
  • 10 g frisk dild
  • 40 g soltørrede tomater
  • Pekannødder

Fremgangsmåde

  1. Tag butterdejen ud af køleskabet og lad den nå stuetemperatur.
  2. Skær butterdejen i 8 firkanter, når den er optøet.
  3. Forvarm ovnen til 180°C, og smør en muffinform med lidt kokosolie.
  4. Placer butterdejsfirkanterne i muffinformene og tryk dem forsigtigt på plads for at lave små kopper.
  5. Bag kopperne i ovnen i 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
  6. Lav imens fyldet. Skrab kødet ud af avocadoerne og læg det i en foodprocessor.
  7. Tilsæt citronsaft, kokosyoghurt, peber og salt. Blend det til en cremet og glat konsistens.
  8. Hak den friske dild fint og rør den i blandingen.
  9. Smag fyldet til med ekstra salt, peber eller citronsaft, hvis nødvendigt.
  10. Tag de bagte butterdejskopper forsigtigt ud af formen og placer dem på et fad.
  11. Fyld kopperne med avocadofyldet.
  12. Hak de soltørrede tomater fint og fordel dem ovenpå fyldet.
  13. Drys til sidst med pekannødder.

Servering

Server butterdejskopperne med avocado med det samme. De er perfekte som en let snack eller forret.